Wie & Waar

 • Studio 030 is onderdeel van Kindertraining Nederland

  In 2017 is Kindertraining Nederland ontstaan, waar Studio 030 een onderdeel van is. Kindertraining Nederland wil een plek zijn voor alle kinderen van 2 tot en met 13 jaar. Of er nu sprake is van een ontwikkelingsbeperking of niet.   

  De hoofdlocatie is gevestigd in Nieuwegein, in een oud Fort te Vreeswijk. Hier maakt Kindertraining Nederland gebruik van 1 vaste praktijkruimte waar de individuele sessies en kleine groepstrainingen plaatsvinden. Deze praktijkruimte is een uitdagende en stimulerende omgeving (bewegen, verkleden, dansen, schilderen) en tegelijkertijd ook een plek waar ontspanning en tevredenheid centraal staan, waardoor kinderen rust vinden.

  Voor de creatieve lessen wordt gebruik gemaakt van een grote zaal waar kinderen de mogelijkheid hebben om te dansen, springen, gymen, yoga, toneelspelen en muziek te maken.
  De Lekker In Mijn Vel training is landelijk inzetbaar. Vandaar dat we vanuit onze handelsnaam: Kindertraining Nederland inzetbaar zijn.
  Voel je welkom om een kijkje te nemen in Nieuwegein of neem contact met ons op!

 • Larissa Schaake
  Dans-, Muziek- en Theater docent
 • Jennie de Weerd
  Pedagoog, kindercoach, kindertherapeut, zangeres

  Na 8 jaar gewerkt te hebben als gezinsvoogd bij een gezinsvoogdij instelling, oa. Bureau Jeugdzorg, besloot ik in januari 2017 de grote stap te wagen om voor mijzelf te beginnen onder de naam: Kindercentrum MiniMuzikantjes. Zodat ik met mijn positieve levenshouding en passie voor muziek, dans en kunst, kinderen kan helpen die net dat stukje extra nodig hebben. 
  Ik zie het als een persoonlijke missie om met mijn inlevende en positieve instelling verandering en ontwikkeling te bevorderen bij kinderen, door hen te laten vertrouwen op hun eigen talenten en kwaliteiten! Door dagelijkse gevoelens toe te laten en tevreden te zijn met zichzelf. Om ze hierdoor te laten stralen en ze lekker in hun vel zitten.