Wie & Waar

 • Studio 030 is onderdeel van Kindertraining Nederland

  In 2017 is Kindertraining Nederland ontstaan, waar Studio 030 een onderdeel van is. Kindertraining Nederland wil een plek zijn voor alle kinderen van 2 tot en met 13 jaar. Of er nu sprake is van een ontwikkelingsbeperking of niet.   

  De hoofdlocatie is gevestigd in Utrecht aan de Burgermeester Verderlaan 19. Hier maakt Kindertraining Nederland gebruik van 1 vaste kantoorruimte en 1 vaste praktijkruimte waar de individuele sessies en kleine groepstrainingen plaatsvinden. Deze praktijkruimte is een uitdagende en stimulerende omgeving (bewegen, verkleden, dansen, schilderen) en tegelijkertijd ook een plek waar ontspanning en tevredenheid centraal staan, waardoor kinderen rust vinden.

  Voor de groepstrainingen vanuit Kindertraining Nederland en de Wobbelyoga workshops en feestjes vanuit Studio 030 wordt gebruik gemaakt van een grote zaal waar kinderen letterlijk hun eigen ruimte kunnen nemen.
  Het aanbod van Kindertraining Nederland is landelijk inzetbaar, het aanbod van Studio 030 is in de provincie 030 inzetbaar.

  Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

 • Larissa Schaake
  Trainer, Yogadocent, danseres
 • Ik ben Larissa Schaake. Een trotse moeder van twee prachtige zoontjes van 2 en 4 jaar. Als geen ander weet ik dat opvoeden niet altijd vanzelf gaat en vraagt dit een hoop energie, creativiteit en inzet. Het gaat soms met vallen en opstaan, maar toch vind ik het één mooi groot avontuur. Al van kinds af aan ben ik graag creatief bezig. En heb ik een dansachtergrond. Omdat ik een brede interesse heb, heb ik verschillende studies gevolgd zoals de Pabo en SPH. In 2004 ben ik begonnen met stages en werken binnen de GGZ in verschillende functies en met verschillende doelgroepen. Naast deze baan heb ik met altijd veel plezier creatieve lessen gegeven aan kinderen en volwassen. In 2017 heb ik na jarenlange ervaring afscheid genomen van de GGZ en ben in januari 2018 met super veel energie en enthousiasme begonnen bij Kindertraining Nederland. 

  Mijn missie is om het kind een veilige omgeving te bieden van waaruit het kind in een eigen tempo kan leren, groeien en ontwikkelen. Ik loop graag een stukje mee op zijn/ haar pad en steun uw kind zonder oordeel. Voel je welkom om contact met ons op te nemen. Wij geven jullie een plek waar ruimte is om nieuwe inzichten en ervaringen te laten stromen en doorgroeien.

 • Jennie de Weerd
  Pedagoog, kindercoach, kindertherapeut, zangeres
 • Ik ben Jennie de Weerd en samen met Larissa trek ik de kar van Kindertraining Nederland, Studio-030, de MiniMuzikantjes en de StarKidz.
  Na 8 jaar gewerkt te hebben als gezinsvoogd bij een gezinsvoogdij instelling, oa. Bureau Jeugdzorg, besloot ik in januari 2017 de grote stap te wagen om voor mijzelf te beginnen. Met een persoonlijke missie op zak ben ik begonnen aan Kindertraining Nederland. Al snel kwam ik erachter dat je alleen ver komt, maar samen verder. Hierdoor zijn Larissa Schaake en ik sinds 2019 een VOF geworden en bouwen we inmiddels samen aan onze missie: Lekker In Mijn Vel trainingen en scholen door geheel Nederland. Onze visie hierbij is: niemand is perfect en iedereen is leerbaar op zijn of haar manier.
  Als coach, therapeut en pedagoog richt ik me op ontwikkeling te bevorderen bij kinderen, ouders en professionals, hen te laten vertrouwen op hun eigen kwaliteiten, dagelijkse gevoelens toe te laten en tevreden te zijn met zichzelf. Om ze hierdoor te laten stralen en hen gelukkig te zien! De uitspraak: “we kunnen niet van alle kinderen sterren maken, we kunnen ze wel allemaal op hun eigen wijze laten schitteren”, past bij mij en raakt mijn visie!
  Eigenschappen zoals een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen, zelfwaardering, emotionele intelligentie en veerkracht (energie/ stabiliteit) raken mij. Eigenschappen waar ieder mens, jong of oud, dagelijks mee kan worstelen. Als coach, therapeut en trainer richt ik mij hierdoor op het investeren in het zelfvertrouwen en de sociale en emotionele vaardigheden van kinderen. Goede sociale en emotionele vaardigheden zorgen ervoor dat kinderen beter kunnen functioneren. Een gebrek aan deze vaardigheden kan bij een kind leiden tot bazig of aanwezig gedrag, eenzaamheid, teruggetrokken en/ of stil gedrag. Mijn werkwijze kenmerkt zich door aandacht te hebben voor wat er is en op creatieve wijze te werken aan het “Lekker in mijn vel” gevoel.