De 6 hoogtepunten van 2017

januari 01, 2018

Vandaag is het geen komma, maar zeker weten een uitroepteken!
Want wat was 2017 een fantastisch jaar!
Dankbaar heb ik de afgelopen dagen terug geblikt op 2017.

Want wat heb ik een lieve, mooie, inspirerende, gezellige kinderen mogen ontvangen tijdens de lessen, coaching, trainingen en PGB uren! Elk uur van begeleiding op welke manier dan ook is een (groei-)feestje. 🙂

Bedankt aan de ouders voor het vertrouwen in mij en mijn bedrijf. Als startende ondernemer waren de kinderen die ik het jaar 2017 heb mogen ontvangen en/of begeleiden toch wel erg bijzonder! Het waren de eerste gezichtjes die ik blij heb mogen maken als coach, trainer en muziek-juf.

2018 staat voor Kindercentrum MiniMuzikantjes nog steeds vol in het teken van GROEI & VERBINDEN.
Zo gaan we groeien als team: Marielle zal na de ouderschapsverlof de administratie, boekhouding en andere organisatorische zaken op zich nemen. Larissa zal in januari starten als muziekdocent bij de Muziek & Theater lessen. Melanie, Marijn en Stéphanie zullen de groepstrainingen verzorgen voor kinderen.
En vanaf februari zullen we Denise voor haar afstudeeronderzoek en Danielle als stagiaire mogen ontvangen! En vanuit verbinding gaan wij als team bouwen aan het geluk van kinderen, op welke manier dan ook!

Hierbij de 6 hoogtepunten van 2017!

1.In januari 2017 heeft de inschrijving bij de kamer van koophandel voor Kindercentrum MiniMuzikantjes plaatsgevonden. Een uniek moment, wat voor mij op dat moment absoluut niet had doen hopen waar ik nu sta met mijn bedrijf.

2. Zondag 19 februari 2017 heeft mijn eerste kennismakingsgesprek plaatsgevonden. De website was net online en direct had ik 3 aanmeldingen.

3. In maart 2017 heb ik me gevestigd in het eerste bedrijfspand voor het kindercentrum. Een pand in Nieuwegein, Plettenburg.

4. In september 2017 ben ik ook Muziek & Theaterlessen gaan aanbieden.

5. In oktober 2017 ben ik fulltime voor mezelf gaan werken.

6. In november 2017 is de teamuitbreiding duidelijk geworden: de trainers Melanie, Marijn en Stéphanie voor Kindertraining Nieuwegein, Larissa als muziekdocent en Marielle voor de administratieve taken zullen in 2018 gaan starten.

Kinderen en ouders ik ben jullie onwijs dankbaar en heb ontzettend veel zin in alle mooie dingen voor 2018!! Lets make it a year to remember (again 🙂 )
Ik wens bij deze iedereen een magisch, liefdevol, gezond, positief, sportief, muzikaal en spetterend 2018! Proost op dat al jullie dromen mogen uitkomen. ❤️❤️!

Fijne Feestdagen allemaal!!!Vanuit positiviteit realistisch en probleemoplossend denken